Hárspataki Gábor / Dr. Pintér Gábor gratulál Hárspataki Gábornak/Fotó: XV ... / Skip to main content skip to.

Hárspataki Gábor / Dr. Pintér Gábor gratulál Hárspataki Gábornak/Fotó: XV ... / Skip to main content skip to.. Gábor hárspataki (born 27 february 1996) is a hungarian karateka.he won one of the bronze medals in the men's 75 kg event at the 2020 summer olympics held in tokyo, japan. Február 27.) magyar karatéka, olimpikon, az mtk sportolója. Utána hosszan méregették egymást a felek, majd a magyar karatés dobással próbálkozott, aztán az egyiptomi támadásánál fejre ütésből megszerezte a. Hárspataki gábor mérkőzései az a. In 2021, he qualified at the world olympic qualification tournament held in paris, france to.

Ugyanebben a korosztályban tamás ferdinánd és vajda lilien bronzérmet nyert. Szomorú vagyok, de büszke is a bronzéremre fotó: Hárspataki gábor elmondása szerint csak pár hétig fog örülni a frissen megszerzett éremnek, aztán már a következő célra fog koncentrálni. Az mtk tube következő epizódjában s. A karatés hárspataki gábor bejutott a 75 kilogrammos kategória elődöntőjébe pénteken, a tokiói olimpián.

Megérkezett Tokióba a karatés Hárspataki Gábor - Kultkocsma
Megérkezett Tokióba a karatés Hárspataki Gábor - Kultkocsma from www.kultkocsma.hu
Hárspataki gábor az egyiptomi abdelaziz abdallával kezdett. Check out this summer olympics gábor hárspataki bio. Hárspataki gábor már azzal óriási teljesítményt ért el, hogy kijutott az olimpiára forrás: Az olimpiai bronzérmes karatés hárspataki gábor csak most lendül bele igazán. Arra a kérdésemre, hogy mi a terv, annyit mondott, felmegyek és mindenkinek szétrúgom a hátsóját. A karatés hárspataki gábor bejutott a 75 kilogrammos kategória elődöntőjébe pénteken, a tokiói olimpián. Ott is a lehetőségre vártam, mint a japán. Az utolsó csoportmeccsén kiesésre állt, de az utolsó.

Ott is a lehetőségre vártam, mint a japán.

Szomorú vagyok, de büszke is a bronzéremre fotó: Február 27.) magyar karatéka, olimpikon, az mtk sportolója. In 2021, he qualified at the world olympic qualification tournament held in paris, france to. Hárspataki gábor mérkőzései az a. Hárspataki gábor karatés szintén egy bronzéremmel lett gazdagabb! Az elődöntőt a tervek szerint 13.22 órakor rendezik, de a programban nagyjából 30 perc csúszás van. A dzsúdóról már ismerős helyszínen, a nippon budokan. Az elődöntőben vereséget szenvedő sportoló a harmadik helyen zár. Hárspataki gábor a csoportban a nisimura ken ellen az utolsó másodpercben rúgott ipponnal jutott tovább (fotó: Az ukrán ellen is győzni akartam, de az utolsó percben a kezébe ütöttem. Check out this summer olympics gábor hárspataki bio. Hárspataki gábor az egyiptomi abdelaziz abdallával kezdett. Az utolsó csoportmeccsén kiesésre állt, de az utolsó.

Karate, férfi 75 kg, kumite. 15:11 gáborral még az olimpia előtt beszéltem, és akkor nagyon elszánt, és magabiztos sportoló benyomását keltette. Utána hosszan méregették egymást a felek, majd a magyar karatés dobással próbálkozott, aztán az egyiptomi támadásánál fejre ütésből megszerezte a. Hárspataki gábornak a döntetlen még van esélye a döntőbejutáshoz, a karatékák ugyanis két ötfős csoportban küzdenek, amelyekből az első két helyezett jut tovább a legjobb négy közé. Hárspataki gábor a csoportban a nisimura ken ellen az utolsó másodpercben rúgott ipponnal jutott tovább (fotó:

🔴 LIVE STREAM JPN vs. HARSPATAKI Karoly Gabor HUN - Karate ...
🔴 LIVE STREAM JPN vs. HARSPATAKI Karoly Gabor HUN - Karate ... from i.ytimg.com
Magyar · 2021 augusztus 06, péntek by td_stryder. (mti/kovács tamás) a tokiói olimpián karatéban (75kg) hárspataki gábor a csoportjából két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel továbbjutott az elődöntőbe. Hárspataki gábor mérkőzései az a. Hárspataki gábor elmondása szerint csak pár hétig fog örülni a frissen megszerzett éremnek, aztán már a következő célra fog koncentrálni. Mti/kovács tamás nagy roland 2021.08.06. Utána hosszan méregették egymást a felek, majd a magyar karatés dobással próbálkozott, aztán az egyiptomi támadásánál fejre ütésből megszerezte a. Hárspataki gábor karatés szintén egy bronzéremmel lett gazdagabb! A karatés hárspataki gábor bronzérmet nyert pénteken a 75 kilogrammosok között a tokiói ötkarikás játékokon.

Ugyanebben a korosztályban tamás ferdinánd és vajda lilien bronzérmet nyert.

A dzsúdóról már ismerős helyszínen, a nippon budokan. 15:11 gáborral még az olimpia előtt beszéltem, és akkor nagyon elszánt, és magabiztos sportoló benyomását keltette. Gábor hárspataki (born 27 february 1996) is a hungarian karateka.he won one of the bronze medals in the men's 75 kg event at the 2020 summer olympics held in tokyo, japan. Még senki sem szólt hozzá. Február 27.) magyar karatéka, olimpikon, az mtk sportolója. Az olimpiai bronzérmes karatés hárspataki gábor csak most lendül bele igazán. Arra a kérdésemre, hogy mi a terv, annyit mondott, felmegyek és mindenkinek szétrúgom a hátsóját. Hárspataki gábor elmondása szerint csak pár hétig fog örülni a frissen megszerzett éremnek, aztán már a következő célra fog koncentrálni. Karate, férfi 75 kg, kumite. Az utolsó csoportmeccsén kiesésre állt, de az utolsó. (mti/kovács tamás) a tokiói olimpián karatéban (75kg) hárspataki gábor a csoportjából két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel továbbjutott az elődöntőbe. A karate most először szerepelt az ötkarikás játékokon, ráadásul rögtön a sportág őshazájában, japánban. Ott is a lehetőségre vártam, mint a japán.

A dzsúdóról már ismerős helyszínen, a nippon budokan. A karatés hárspataki gábor bronzérmet nyert pénteken a 75 kilogrammosok között a tokiói ötkarikás játékokon. Hárspataki gábor karatés szintén egy bronzéremmel lett gazdagabb! Skip to main content skip to. Az mtk tube következő epizódjában s.

Magyar karatés érem az olimpiai kvalifikációs sorozatban ...
Magyar karatés érem az olimpiai kvalifikációs sorozatban ... from www.boxtv.hu
A karatés hárspataki gábor bronzérmet nyert pénteken a 75 kilogrammosok között a tokiói ötkarikás játékokon. 15:11 gáborral még az olimpia előtt beszéltem, és akkor nagyon elszánt, és magabiztos sportoló benyomását keltette. A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: Az mtk tube következő epizódjában s. A magyar versenyző a csoportkörből két győzelemmel a második helyen jutott tovább, az elődöntőben az azeri rafael agajev legyőzte őt, így bronzérmes lett. (mti/kovács tamás) a tokiói olimpián karatéban (75kg) hárspataki gábor a csoportjából két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel továbbjutott az elődöntőbe. Hárspataki gábor mérkőzései az a. Arra a kérdésemre, hogy mi a terv, annyit mondott, felmegyek és mindenkinek szétrúgom a hátsóját.

Szomorú vagyok, de büszke is a bronzéremre fotó:

Hárspataki gábor elmondása szerint csak pár hétig fog örülni a frissen megszerzett éremnek, aztán már a következő célra fog koncentrálni. A karatés hárspataki gábor az utolsó pillanatban egy fejrúgással legyőzte japán ellenfelét, nisimura kent, és ezzel két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel bejutott az elődöntőbe, ezzel pedig biztosan érmes már! In 2019, he won one of the bronze medals in the men's kumite 75 kg event at the 2019 european games held in minsk, belarus. (mti/kovács tamás) a tokiói olimpián karatéban (75kg) hárspataki gábor a csoportjából két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel továbbjutott az elődöntőbe. Utána hosszan méregették egymást a felek, majd a magyar karatés dobással próbálkozott, aztán az egyiptomi támadásánál fejre ütésből megszerezte a. Az olimpiai bronzérmes karatés hárspataki gábor csak most lendül bele igazán. Hárspataki gábor a csoportban a nisimura ken ellen az utolsó másodpercben rúgott ipponnal jutott tovább (fotó: Ugyanebben a korosztályban tamás ferdinánd és vajda lilien bronzérmet nyert. Az utolsó csoportmeccsén kiesésre állt, de az utolsó. Az elődöntőt a tervek szerint 13.22 órakor rendezik, de a programban nagyjából 30 perc csúszás van. Ott is a lehetőségre vártam, mint a japán. A karatés hárspataki gábor bronzérmet nyert pénteken a 75 kilogrammosok között a tokiói ötkarikás játékokon. Hozzátette, az amerikai elleni mérkőzésen eltört az orra, mert belerohant egy rúgásba.